woensdag 28 maart 2012

Saturated Canary

Hallo allemaal, deze kaart heb ik gemaakt voor de dochter van mijn vriendin. Ik had het afdrukje al even liggen, die heb ik gemaakt na de cursus van Diny. Ik vind de kleurtjes zelf erg mooi, maar moet geduld hebben om meer accenten erin te leggen haha wie herkent dit niet. Ik vind de Scandinavische blogs op dit moment weer helemaal verslavend. Bedankt nog voor de leuke reacties op mijn voorgaande kaart.

Een lieve zonnige groet,
Angélique







Recept: paper Maja Design, Whimpsy corner die, Memory Box cherish border, Copics.
(zo in orde Neltine?)

zondag 25 maart 2012

Hallo allemaal, hier weer een berichtje van mij. Wat heb ik vandaag genoten van het lekkere weer. Het zal vast druk geweest zijn in het bos bij de Schaapskooi; het is Lammetjesdag. Helemaal vergeten..... ik denk eraan nu ik dit typ. Tja daar schieten we niets meer mee op. Zodadelijk het eten klaar maken maar nu even mijn kaartje plaatsen. De kaart zelf had ik al enige tijd geleden gemaakt. Het afdrukje van Sarah Kay heb ik pas ingekleurd, ik wil een beetje proberen het distress effect aan te brengen met de Copics, maar moet nog heel veel uitproberen. Het papier van Pion maakt dit echt mijn kaartje.
Lieve groet, Angélique


zondag 18 maart 2012

Beurs aankopen

Hallo allemaal, ik ben er even tussenuit geweest wegens familie omstandigheden. Vandaar dat er de laatste weken geen berichtjes zijn geweest. Gisteren ben ik naar Den Bosch gegaan met Nienke en mijn zus Jacqueline. Het was een hele leuke dag, ieder ging zijn eigen weg. Allereerst ging ik op zoek naar Gretha, helaas die was 40km wandelen!! Op het einde kwam ik nog Jolanda tegen, de Brabantse hartelijkheid stond weer voorop "wil je koffie Angélique?" Het was gezellig en de beurs was druk bezocht volgens mij. (Jolanda ik plaats je foto niet hoor LOL).
Mijn tas werd natuurlijk gevuld met diverse artikelen maar ik heb me ingehouden had zelfs nog geld over.... Ik hoop vandaag even aan de knutsel te gaan, heb genoeg inspiratie maar tijd vliegt zo voorbij. Een lieve groet van mij en voor al jullie steun!!!!
Lonne je candy komt binnenkort hoor.
Angélique

Lintjes, pareltes etc.









Pion papier, ik kon het niet laten...









Pink Paislee