dinsdag 25 september 2012

Alisa with Roses

Lieve volgers, hoe is het met jullie? Balen jullie ook een beetje dat het al zo vroeg donker wordt?
Aan de ene kant vind ik het wel gezellig maar aan de andere kant... bah. Ik heb echt een hobbylamp nodig om in de avond ook te kunnen scrappen.
Binnenkort komen we met ons Designers Team van 't Scraphuis bij elkaar in Oosterhout dus..... wie weet staat daar een lampje op mij te wachten die schreeuwt "koop mij.. koop mij". Tja zucht wat doe je dan... Inderdaad meenemen dus. Dat vind ik altijd het leukst lekker kwijlen in een leuke scrapwinkel of beurs.

Binnenkort houd ik weer een zussendag, lees zus, want ik heb er maar 1 hihi. Maar een hele lieve. 
We hebben de Kreabeurs in Utrecht dan ook ook uitgekozen om gezellig met z'n tweeën twee dagen in Utrecht te vertoeven (is het nu met een F of een V) pffft... Een hotelletje hier, eens eettentje daar...
Gelukkig valt de DT-dag eerder :)

Mijn zus, Jacqueline, is afgelopen maandag 52 geworden, wat een leeftijd als ik dat zo type, vroeger dacht ik altijd van mensen die deze leeftijd hadden, tjee wat zijn die oud, zucht en nu zijn we het zelf al. Daarom geniet ik van het nu!

Jee ik zit vandaag op de praatstoel zeg. Ik zal jullie eens even laten zien wat ik voor haar gemaakt heb.


Ik hoop dat de foto duidelijk is. Op de beurs in Den Bosch kwam ik Unique tegen, wat een pracht shop is dat zeg, ik wou alles wel hebben. De stempel met hartelijk gefeliciteerd komt daar vandaan alsmede de vlinder en het bloemenrandje. De stempel is van Mo Manning en ik heb haar ingekleurd met Distress Ink. De bloemen in het mandje heb ik bewerkt met wat Flowersoft. Het papier is een oudje: Maja Design.
Natuurlijk mag de Glossy Accents niet ontbreken en de glitters. Zelfs het kleine stempeltje is voorzien van een laagje Glossy Accents.


Mijn volgersaantal is inmiddels aardig opgelopen en ik wil iedereen bedanken die mijn site bezoekt.

Ik ben altijd weer benieuwd naar jullie reactie. Nu ga ik koffie drinken, krijg er een droge mond van.

Lieve scrapgroet, Angélique

woensdag 19 september 2012

The Paper Shelter Challenge 82


Vandaag start er weer een nieuwe challenge (82) bij The Paper Shelter namelijk "Colours of Fall". Op de beurs in Den Bosch kwam ik dit prachtige papier tegen van Lost and Found. Hoewel wij zelf geen Haloween vieren heb ik deze leuke stempel gebruikt voor de challenge. De stempel heet  Adorable Little Devil. Ik heb haar ingekleurd met Distress Ink, daarnaast heb ik haar jurkje bewerkt met Glossy Accents.  


Hebben jullie zin om mee te doen? Je kan weer een kans maken op 3 leuke digi's van The Paper Shelter. Door tijdgebrek heb ik dit keer niet echt veel meer aan de kaart kunnen doen, maar ik zou het heel erg leuk vinden om een van jullie creaties tegen te komen op het blog.


Ik wens jullie een hele fijne dag!

Lieve groet, Angélique

dinsdag 18 september 2012

Flessen label

Hallo allemaal, een vriend van mijn dochter was afgelopen vrijdag jarig, hij werd 16 en tja wat willen die jongelui dan tegenwoordig......


Inderdaad, bier... Ik heb een leuke fles gekocht en daarop een stempel van Kenny K vastgemaakt.
Via de site van Whiff of Joy kwam ik deze label tegen. Ik moet heel eerlijk zeggen wat een gaaf blog is dit zeg! Je kan er zoveel inspiratie opdoen. 


Wat zijn deze stempels toch een feestje om in te kleuren zeg, dit keer wederom met de Copics, omdat die zich daar het beste voor lenen. Ik heb gebruik gemaakt van het talent van Sara, het is echt de moeite waard om haar blog eens te bekijken. 

Ik hoop dat jullie de label leuk vinden. Ik ben er best blij mee :)

Lieve groet, Angélique

Winters kaartje

Een goede morgen allemaal, het zonnetje schijnt hier heerlijk. Vanmiddag hebben we een familie reünie dus we boffen met het weer. Onderstaande kaart heb ik gemaakt voor 't Scraphuis.
De digitale stempel is van Mo Manning. Wat een schatje was dit om in te kleuren.


Het papier is van Magnolia. De kleur blauw sprak me zo aan; ik dacht daar moet ik iets mee doen. De randjes heb ik aangezet met Distress Crackle paint. Daarnaast de vleugels bewerkt met Stickles. Het veertje mag natuurlijk ook weer niet ontbreken, al zie je die hier niet zo goed op de foto. Ze zijn in vele kleuren te krijgen. Deze week ben ik toch overstag gegaan, ik heb de So-wrapped-Lovely Doohickey gekocht. Tja soms moet je keuzes maken..... hihi



Het jurkje heb ik bewerkt met de Pearlpen.
En dames, deze keer heb ik de stempel ingekleurd met Copics, tja ... zucht.... een al candy in dit scrapwereldje :)

Lonne, nog bedankt voor je leuke reacties op mijn blog, jammer dat je er zelf nog niet een hebt hihi!

Dan nog even een bedankje voor de nieuwe volgers, ik hoop jullie vaak terug te zien.

Thanks for all my new followers!

Lieve groet, Angélique

woensdag 5 september 2012

Nieuwe Magnolia Ink te bestellen

Even een berichtje tussendoor. De nieuwe Magnolia Ink is weer binnen bij 't Scraphuis. Vandaag lag ie bij mij op de deurmat. In de webshop kan je het magazine bestellen en er is ook een hele leuke aanbieding op het scrappapier. Nieuwsgierig? Klik op bovenstaande link!

Lieve groet, Angélique

Nieuwe challenge bij The Paper Shelter

Lieve volgers, vandaag is er weer een nieuwe challenge: Tag your it (plaats een tag ergens op je kaart)


The Paper Shelter heeft het prijzenpakket aangepast! Je kan nu een vougher winnen van $30 als een digi vanuit de website koopt en deze gebruikt voor een challenge. Dus ik zou zeggen doe mee het is zo leuk. Dit is mijn bijdrage:

Ik heb gekozen voor een winterse kaart. Het wou deze keer niet lukken met de Distress Ink dus ik ben overgestapt op de Copics, maar het viel niet mee hoor. Op de kaart heb ik lekker veel gebruik gemaakt van Stickels, Glossy Accents en Chalk.


Ik hoop dat jullie de digi leuk vinden! Ik wens jullie een fijne week toe.

Lieve scrapgroet, Angélique