woensdag 31 oktober 2012

The Paper Shelter Challenge 88

Deze week start er een nieuwe challenge bij The Paper Shelter: Anything Goes, dus dames stel me niet teleur :), maak een mooi kaartje en doe mee!!! 


Dit is mijn bijdrage geworden. De digi heet A Mucha Influence - Winter. Ik was er helemaal weg van toen ik de stempel op het blog zag staan. Ik heb gebruik gemaakt van de Distress Ink. Het tasje is te bestellen bij 't Scraphuis


Vinden jullie het geen droppie geworden? Het tasje is inmiddels al ingepikt door mijn dochter :)

Lieve groet, Angélique

vrijdag 26 oktober 2012

Tilda with Gift


Hallo allemaal,

het wordt kouder in Nederland en ik denk dat er al velen van jullie aan de kerstkaarten zijn begonnen.


Dit is er een die ik afgelopen week heb gemaakt voor 't Scraphuis. Het papier is van Basic Grey: Aspen Frost. Ik heb Tilda ingekleurd met Distress Ink maar ook met een grijze Twinkling H2O. Op het jurkje wederom stickels gebruikt. Het idee voor deze kaart komt van een Nederlands blog maar sorry ik weet niet meer wie... maar bedankt voor de inspiratie. Ik heb een envelopje gemaakt met daarin een tag.
 Het lint mag natuurlijk ook niet ontbreken. De randjes heb ik aangezet met de sneeuwmarker



Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden.

Lieve scrapgroet, Angélique


Met deze kaart wil ik graag meedoen met de marvelous magnolia challenge

woensdag 17 oktober 2012

The Paper Shelter Challenge #86 Charming

Vandaag start er een nieuwe challenge bij The Paper Shelter. Dit keer mag je een charm gebruiken.
We kregen op de DT-dag van Jolanda een tasje met papier en de mededeling "dit zal een uitdaging voor jullie worden, maak er iets moois van". Gelukkig viel het bij mij nog mee (he Nicole haha). 
Ik kreeg het prachtige papier van Basis Grey:Aspen Frost.

Voor de challenge heb ik gebruik gemaakt van de digi Christmas Carols. Ik heb deze ingekleurd met de Twinkling-H20's en Distress markers. Een lintje erbij en een kerstsok als bedeltje gebruikt.


Hij lijkt een beetje kaal de kaart maar ik vind het papier te mooi om het te verstoppen.
Gaan jullie nog even kijken wat mijn mede DT-leden ervan gemaakt hebben?


Ondanks de eenvoud hoop ik dat jullie de kaart leuk vinden. 

Lieve groet, Angélique







zaterdag 13 oktober 2012

Een chocoladedoosje

Hallo allemaal, vandaag kan ik mijn creatie laten zien die ik voor Jolanda heb gemaakt als bedankje voor de leuke DT-dag. Het idee heb ik opgedaan via het blog vanWhiff Of Joy
Ik heb heel wat uurtjes op deze site doorgebracht, wat een mooie tutorials laten ze daar zien.


De basis is van cardstock gemaakt, daarnaast heb ik het Vintage Birds papier gebruikt van Magnolia. Ik heb de naaimachine (mijn grootste vijand) ook weer gepakt en ik moet zeggen dat het aardig is gelukt :) Het doosje is best groot 20 cm bij 20 cm geloof ik. 
De inhoud: chocolade daar is Jolanda gek op haha.


De bloemetjes kan je binnenkort ook online kopen en naar wat ik heb begrepen komt er een nieuwe voorraad met prachtige bloemetjes aan. De vlinder heb ik op de beurs in Den Bosch gescoord.


Dit keer heb ik voor de jurk de Twinkling H2Os gebruikt, die kleurde prachtig bij het papier.
Wat Stickels natuurlijk en met de Perlen stift pareltjes rond om Tilda aangebracht. Nog even de So wrapped Lovely Doohickey gebruikt, een lintje en een stansje en klaar is het cadeautje. 


Ik wens jullie een fijne dag toe! Ik heb gezien in de webwinkel dat er nu voor de Distress Pads een aanbieding is, hmmm welke kleurtjes kan ik nog gebruiken haha.

Lieve scrapgroet, Angélique









zondag 7 oktober 2012

DT-dag bij 't Scraphuis

Goedemorgen allemaal op deze zonnig zondagmorgen, heerlijk!

Gisterochtend was dat wel anders, met bakken kwam het uit de lucht en terwijl mijn gezin nog lekker lag te slapen was ik al op weg naar Oosterhout. Het was ook nog niet eens rustig op de weg.... wat moeten die mensen zo vroeg op de zaterdag op de weg? Goed oplettend en met Guus Meeuwis "Kedeng Kedeng" op de radio volgde ik het spoor. Joehoe, arm in de lucht.

Na een lekker bakkie koffie en een plak cake zijn we begonnen aan de workshop die Jolanda (even) voor ons in elkaar had gefreubeld.... Wat een werk. Arjette had nog nooit met Twinkling-H2O gewerkt maar Nicole en ik hebben bijna de hele tijd met een dweil om haar heen moeten lopen LOL Ze was er weg van. Lees haar verhaal maar eens.




Tegen een uur of half vijf zijn we naar een restaurant in De Biesbosch gereden. Daar kregen we een lunch van Jolanda aangeboden. Wat hebben we daar gelachen zeg, we bestelden een vleesgerecht met Belgisch Steppegras. Natuurlijk kregen we het niet op en het was werkelijk zoeken naar een stukje vlees in een patatberg.


Ja Arjette, neem nog maar eens een slok om het weg te spoelen...
Terwijl ik bovenstaande typte, vliegt er hier een kop koffie door de lucht, op mijn broek en vloer, dus ik was nu daadwerkelijk aan het dweilen, dit even tussendoor.

Enfin, al met al een hele leuke dag en we hebben besloten om dit snel weer te doen. Nu nog de workshop afmaken thuis... foto's volgen als het project af is.

Een fijne zondag allemaal!

Lieve groet, Angélique

woensdag 3 oktober 2012

Nieuwe Challenge bij The Paper Shelter: Distressing

Lieve allemaal, alweer twee weken voorbij, wat vliegt de tijd, maar ik geloof dat ik dat in ieder berichtje schrijf... Deze week start de nieuwe challenge bij The Paper Shelter. Naar wat ik begrepen heb van mijn blogdinnetje Samantha, is het de bedoeling dat je de randjes een beetje rafelt... verder weet ik het eigenlijk niet oeps niet verder vertellen.... :)LOL. Maar omdat ik de digi A. Mucha Influence - Spring toch inkleur met mijn Distress Ink kom ik er denk ik wel in de buurt, denken jullie niet?


Het randje is niet goed te zien maar ik heb het echt met de Tool bewerkt hoor :) 

Ook dit keer zijn er leuke prijzen te winnen.

Kijk anders even op het blog naar de andere creaties van ons Designers Team. Ik hoop dat er inspiratie ontstaat voor een kaartje en dat je meedoet. 


Bij mij op het beeldscherm komen de plaatjes niet mooi uit, maar misschien ligt het aan onze computer, kan een van jullie misschien in een reactie achterlaten of dit bij jullie ook zo is?

Nog een paar daagjes en dan ga ik naar Oosterhout Arjette, Jolanda en Nicole ontmoeten heb er zo'n zin in!!!! 

Een fijne week allemaal en bedankt voor jullie reacties!!
Thanks!!

Angélique






maandag 1 oktober 2012

Marianne Design: Daisy


Hallo allemaal, deze keer heb ik voor het blog van 't Scraphuis een kaart gemaakt met een stempel van Marianne Design, ik vond haar zo'n cutie op de fiets. Helaas is deze stempel nu uitverkocht maar er zijn nog andere te verkrijgen in de webshop. Ik heb Daisy ingekleurd met Distress Ink en  glitters en Glossy Accents gebruikt. De banner is van Tim Holtz. De stempel in de hoekjes is van Magnolia. Verder niet te veel toeters en bellen omdat ik het papier zo mooi vind.  't Scraphuis heeft een hele mooie aanbieding op de site staan. Deze week ontvang je 15% korting op je bestelling!

Lieve groet, Angélique