vrijdag 21 januari 2011

Verjaardagskaart

Allereerst wil ik Marianne en Alina bedanken dat zij volgers zijn geworden van mijn site. Altijd spannend maar oh zo leuk. Marianne voor je hulp bij het aanmaken van het blog en Alina voor je reactie naar aanleiding van het inkleuren met de Derwent potloden.

Ik heb deze verjaardagskaart gemaakt voor de dochter van een vriendin. Aangezien ze een financiële bijdrage wilt voor haar verjaardag leek het me wel leuk om daarom heen iets te maken.
Ik zag deze layout verleden week op splitcoaststampers. Het designpapier is wederom van Tilda. Ik heb de stempel van Whiff Of Joy ingekleurd met Derwent potloden. Ik ben nog niet in het bezit van het juiste tekenpapier maar hopelijk komt daar binnenkort verandering in zodat de kleuren iets meer overvloeien.
Het lint heb ik een tijdje geleden gekregen van Marianne dus die kwam nu mooi van pas. Niet te veel tierelantijntjes want volgens mij houden die meiden erop die leeftijd daar niet zo van.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Lieve groet, Angélique


 

Stempel: My Paper World
Tekststempel: Kars
Parelketting: Perlen-pen
Vleugeltjes: Stickles

6 opmerkingen:

Unknown zei

Hey lieverd, mooi weblog hoor, ik ben trots op je XXX

Marianne Schut zei

Hai Angelique, wat een super leuke kaart is dit weer! Mooi model ook en prachtig papier! Je kleurwerk mag er ook zeker weer wezen hoor, geweldig! Weet zeker dat je kaartje gewaardeerd zal worden. Gezellig weekend gewenst! Liefs Marianne

Unknown zei

Hallo Angelique wat leuk dat je volger bent geworden van mijn blog, ik zag ook dat je de candy op je blog heb geplaatst wat leuk.


Groetjes Suze

Ik meld me gelijk als volger van je dan kan ik zo nu en dan bij je komen kijken.

Anoniem zei

Hoi Angelique, Hartstikke leuk dat we je creaties nu digitaal kunnen bekijken. Mooi dat wit met grijs. Veel plezier met je blog.
groetjes, Lidy

Coosje zei

Hoi Angelique.
Wat is dit een leuk kaartje geworden en prachtig ingekleurd.
Ik ben via Marianne Schut op jouw Blog gekomen.
Coosje Schaank

Lonne zei

Hej Angelique,

Ondanks dat je nog niet het perfecte papier hebt vind ik 'm toch heel erg de moeite waard.

Hartelijke groet,
Lonne.