zaterdag 2 april 2011

Sprinkled with sugar

En hier is mijn laatste aanwinst. Ik ben voorlopig nog wel druk met inkleuren van de stempels want ik heb er nog een paar liggen!!! Soms pak ik mijn Derwent potloden erbij maar op de een of andere manier lukt het me niet meer. Ik merk toch dat het twee verschillende technieken zijn. En heel af en toe denk ik..... ik wil ook met die Copics aan de gang. Foei, wie herkent dit niet dat je alles wilt proberen! En die aquamarkers.. wat is daar weer het verschil in behalve de prijsklasse. Zelf denk ik de kleurstelling, volgens mij heb je als resultaat dat het wat softer lijkt, ik kan het niet goed onder woorden brengen. Ach gewoon blij zijn met wat je hebt toch! Ik wens iedereen een fijn zonnig weekend toe.
Lieve groet, Angélique

3 opmerkingen:

Marianne Schut zei

Hai Angel, oooo deze is ook wel weer mega lief hoor! Prachtig gemaakt en wat een fantastisch kleurwerk weer! Fijne zondag! Liefs Marianne

Wendy Koorevaar zei

Ja ik ken dat hoor, dat het ineens niet lukt voor je gevoel met kleuren. Dat heb ik vooral met distressinkt. Maar ik vind dat je heel mooi hebt gekleurd en zie niks terug van je " kleurdipje" hoor.
Fijne zondag!!
Liefs,
Wendy

Lonne zei

Hej hej,

Zie ik het nou goed en is dit een easel~kaart?
Ik ben er helemaal weg van!
Wat een enorm leuk afdrukje.
Ik wil meteen muis zijn; Hi Hi.

Groetjes van Lonne.