zondag 6 november 2011

Krea Doe

Hallo allemaal, gisteren ben ik met mijn zus Jacqueline naar Utrecht geweest. Om 10 uur konden we aansluiten in een lange rij wachtende mensen maar gelukkig ging het vrij snel. Tja en waar begin je dan... jee wat een snoepkraam zeg. Ik zou ook die dag Alina ontmoeten ik bewonder haar werk enorm, zij kleurt met Derwent/Prisma potloden. Na veel email verkeer konden we elkaar dan in het echie zien, en volgens mij hadden we wel een klik toch Alina? LOL Ik heb me in kunnen houden qua aankopen, maar het PION papier tja dat moest er wel komen, wat bloemetjes en een stanz van Tim Holtz.Verder heb ik nog even kennis gemaakt met Nicole in verband met de Flexamarkers. Al met al een heerlijke drukke dag, afgesloten met een lekker etentje in Utrecht. Voor herhaling vatbaar he Jacqie!!

Onderstaand kaartje had ik al enige tijd geleden gemaakt, maar onze camera was kapot gevallen.....dus Bob heeft een nieuwe aangeschaft. Ik heb de stempel wederom ingekleurd met Promakers.

3 opmerkingen:

Neltine zei

Hey die Angelique, Wat zie ik hier voor moois. Ja dat Pion papier moet je gewoon in je collectie hebben:) Heb ik ook:p:p

Leuk gemaakt zo zeg;)

Groetjes,
Neltine

Tinie zei

Wat een geweldige blog heb jij!! DeZe kaart is ook helemaal prachtig!!

GroetjesnTinie

Alina zei

ik vond het ook zo leuk om je in het echt te zien, Angelique!
een hele leuke kaart, en de kleuren combinatie geweldig!
groetjes, Alina