zaterdag 14 januari 2012

Een warme felicitatie groet


Hallo lieve mensen, eindelijk mag die dan op het blog, de ontvanger Samantha heeft hem vandaag mogen ontvangen. Ik heb haar leren kennen bij de certificering van de Flexmarkers. Sinds die tijd heeft ze ook een blog en ze maakt hele leuke kaarten! Kijk maar eens via deze link.
Samantha is een Magnolia fanaat en zoals jullie weten ik NIET maar ik val een beetje van dat voetstuk af.
Ze zijn wel heel erg fijn om in te kleuren enne ik ben sinds kort in het bezit van de Prisma pencils (dank je wel Alina) Ik heb mijn Derwents verkocht en met dat geld heb ik de Prisma potloden aangeschaft. Ze zijn erg fijn. Een aantal van jullie weten dat ik een fan ben van alina zij geeft me ook altijd tips.
Via de site van  Moni leer ik ook echt veel en bij haar heb ik de inspiratie voor deze kaart vandaan gehaald. Zij noteert altijd welke kleuren ze gebruikt en das natuurlijk helemaal Toppie.
Dan komt nu het recept let op Neltine!!!

Papier: Pion, stempel: Magnolia, kleurenmedia: Prisma Potloden, Bloemen van ons eigen winkeltje in Rheden, Tekststempel van me and myself  LOL.
Vind mezelf soms wel eens grappig.

Ik wil graag meedoen met de challenge bij http://scrapcardschallengeblog.blogspot.com/

11 opmerkingen:

Jacqueline (Sjakkie) zei

Een super mooi en lief kaartje Angelique!
Groetjes van Jacqueline

Samantha zei

In het echt is de kaart nog veeeel mooier! Ik bem er hartstikke blij mee :) dikke zoen!

Unknown zei

Wauw wat een prachtige kaart Angelique, heel mooi van kleuren en zo,n heerlijk winter sfeertje heeft tie, bedankt voor het meedoen aan onze challenge bij SCCB.

lieve groetjes Suze

Marianne Schut zei

Hai Angel, Wat een plaatje weer! Super kleurwerk hoor meis!! En erg mooi papier!! Kan me voorstellen dat Samantha hier helemaal mee in haar sas is. Enne...wat leuk om een Magnolia door jou ingekleurd te zien! Straks wil je niet anders meer hoor, haahhahaaahaah! Fijne zondag, liefs Marianne

Alina zei

heel erg mooi, Angelique, prachtige kleuren heb je gebruikt! ik vind de Magnolia's heel erg leuk, maar ik heb ze al lang niet meer besteld (er blijven geen centjes meer over, hihi, ben zo verslaafd aan die leuke digi's!)
groetjes,
Alina

Marlies zei

Een super mooie en hele schattige kaart! Mooie zachte keuren! Vind je de Prisma potloden veel beter dan derwents? Ik heb nl derwents maar vind ze soms wat flets van kleur. Ik ben an het oefenen met distress maar vind potloden wel makkelijker. groetjes, Marlies

Wendy Koorevaar zei

Ohh wat een mooi kaartje! Ik vind deze kleuren ook super bij elkaar!

Liefs,
Wendy

Ballie (Bennarda) zei

Hoi Angelique
Wat een snoezig kaartje , heel mooi en een mooie kleurencombinatie.
groetjes Bennarda (Ballie)

http://balliescreationballie.blogspot.com

Lonne zei

Hej hej,

Ik heb je kaart eens even uitvergroot en 'm goed bekeken.
Prachtig papier en zó mooi ingekleurd!
Het is net of je zachte fleece~stof ziet.
Ik kan me voorstellen dat Samantha er helemaal mee in haar sas is.


Lieve groetjes van Lonne.

Petra zei

Hallo Angélique,

Ik las op jouw blog dat je je derwents hebt ingeruild voor de prisma potloden. Maar wat is dan het verschil? En hoe is jouw ervaring en het verschil tussen de beide potloden?
Ik hoor het graag van. Ik heb laatst de Faber Castell bij Nicole aangeschaft en ik ben daar ook heel erg tevreden over. Ik hoop snel wat van je te horen. Gewoon interesse ik vind het leuk om te horen dat iemand ergens enthousiast over is en tevens ook nieuwsgierig wat het verschil is tussen beide
Groetjes,
Petra

Christina zei

Dat is een prachtige kaart geworden!!
Groeten Kristel