dinsdag 26 juni 2012

EKEF

Hallo allemaal, het zonnetje schijnt hier heerlijk en het belooft een mooie week te worden.
Lisanne heeft al vakantie en Nienke krijgt het vrijdag. De kinderen zijn er aan toe en ook ik begin langzaam met mijn gedachten af te dwalen naar de warme zon en de witte stranden. Nog eventjes....
Dit is al weer mijn laatste kaart voor Elke Kaart Een Feestje. Het was erg leuk om te doen en de dames maken er echt een hoop werk van om hun blog leuk te houden. Renata bedankt!!
Er staat weer een leuke uitdaging voor jullie klaar bij EKEF. De uitdaging van deze week hangt natuurlijk weer nauw samen met de prijs... we vragen je een keuze te maken uit onderstaande kleurcombinaties en daarmee aan de slag te gaan. Je mag een kaart maken met een van de onderstaande kleurcombinaties.
* FUCHSIA ROZE / ORANJE /GEEL
óf
* TURKOOIS / APPELTJES GROEN / PAARS
óf
* ZWART / FUCHSIA ROZE / PAARS

** LET OP!!!! Je gebruikt dus één van bovenstaande combinaties, daarnaast mag je één basiskleur gebruiken zoals Kraft of Wit of Crème. Je afdrukje mag andere kleuren bevatten maar alléén voor bijvoorbeeld huid-haar-vacht-bomen-bloemblaadjes etc....
De sponsor is deze week:

Tja en dan zal ik mijn kaart er maar wel even bijplaatsen toch?!


Ik hoop dat de foto een beetje duidelijk is. Ik kreeg van Jolanda een envelop toegezonden. Wat is dat toch leukkkkkkkkk en ze had daar een Distress Marker ingedaan (huidskleur), daarnaast ook nog een Twinkling H2O. Natuurlijk moest ik het gelijk gaan testen. Als je schaduw wilt aanbrengen dan kan dit best met de stift direct op het papier maar anders zou ik het nog via een sheet aanbrengen. Dit is mijn eerste bevindsel hoor :) Daarnaast de H20 gebruikt maar jongens dat is echt super.
Dat smeert zo fijn uit. Helaas betekent dit voor mij dat ik weer volop aan de bak moet om de centjes bij elkaar te krijgen voor de aankoop hihi.
Jee wat een tekst allemaal, ik verveel jullie toch niet?Ach laat ik er maar een einde aan breien.
Een vrolijke zonnige groet,
Angélique
Ingrediënten:
Papier: Tilda, blaadjes: Whimsy Shapeology Dies, Distress Ink, Stickels, Glossy Accents, stempel: Sarah Kay

10 opmerkingen:

Lenie Hempen zei

Wat een prachtig mooi kaartje Angelique.
Echt schitterend.

Gr Leny Hempen

Nicole zei

Ha Rachel oh nee Angelique, hahah geintje. Nee nu doe ik het echt nooit meer verkeerd hoor. Wat een schattige stempel en een fantastische kaart!! Enne leuk verhaal, mij verveelt het niet, ik heb ook meestal van die verhalen op mijn blog staan. LOL!! Liefs, Nicole

marja zei

Wat een schitterend kaartje Angelique, geweldig mooi!!!

Lieve groetjes Marja.

Riet zei

Wat een schitterende kaart,zo mooi ingekleurd die leuke stempel.
Heel mooi papier.

Liefs Riet.

Tinie zei

Wat een leuke kaart!! Jammer dat het alweer de laatste keer is!
groetjes Tinie

Marlies zei

Een heel mooi kaart met een super schattige Sarah Kay! Prachtig gemaakt! groetjes, Marlies

arjette zei

Wat een geweldig mooi kaartje, super!!!!! Mooi ingekleurd zeg, is dat wat, de distress marker?? Lijkt het een beetje op kleuren met copics of niet?

gr. arjette.

Samantha zei

Ze is prachtig gekleurd en de kaart als geheel vind ik ook erg mooi :)
Groetjes, Sam

Neltine zei

Wat een leuke kaart Angelique!! Dat plaatje is zoo leuk:) Jammer dat het alweer je laatste kaart is, maar jij wint vast zo weer en zit je weer in een team als guest designer:)

Een dikke 10 voor jou.

groetjes,
Neltine

Kym zei

Your cards are so beautiful-TFS - kym xx