zondag 4 november 2012

Sarah Kay

Hallo allemaal, 

gisteren ben ik met mijn zus naar Utrecht geweest en we hebben het heel gezellig gehad. Wat een drukte maar enfin daar hadden we rekening mee gehouden. Allereerst heb ik even bij de Magnolia stand gekeken. In het echie zien die kaarten van Monique Lokhorst er nog mooier uit, maar voor wie geldt dat niet.
Zij gebruikt ijskristal en ik vind dat toch zo mooi dus die moest ik zien te krijgen. Ik kreeg een telefoontje van Marianne Schut want die wou ze ook graag hebben. Zij had ze gezien maar er waren er nog maar een paar. Rennen dus over de beurs.... maar ik heb het kunnen bemachtigen. Dames ik heb me dit keer in kunnen houden op de beurs. Het meeste geld is uitgegaan naar papier van Maja Design en Pion.

Tegen een uur of één had ik afgesproken met een volgster van mij Petra die zelf ook hele mooie kaarten maakt maar die nog geen blog heeft. Blind date noemen ze dat toch? Spannend hoor. Maar de klik was er nog steeds, ik schijn er echter in het echie toch anders uit te zien dan op mijn foto.... weet niet of dat positief is of niet haha. Petra, bedankt nog voor de koffie!!! Doen we gauw weer.

Enfin een heel verhaal maar nu kom ik bij mijn kaart. Deze had ik al even klaar maar ik wou even een goed moment uitzoeken om hem te plaatsen.


Het is een echte herfst/winterkaart geworden vind ik. Ze is een beetje grieperig, te zien aan haar witte gezichtje, maar ik durfde er achteraf geen kleurtje meer aan toe te voegen haha.


Ik lees altijd met plezier jullie reacties. Nieuwe volgers bedankt weer dat jullie mijn site willen volgen. Binnenkort volgt er een kaartje die ik heb gemaakt naar aanleiding van de workshop gegeven door Gretha Bakker hier bij mij thuis.

Lieve groet van mij.12 opmerkingen:

Gretha zei

Hoi Angelique, wat een gave kaart heb je weer gemaakt, van die prachtige zachte kleuren. Leuk om te lezen dat je het naar je zin hebt gehad op de beurs, ben benieuwd naar dat ijskristal wat je bemachtigd hebt :)
Is het nog gelukt met de stempels afgeven?
Liefs Gretha

Petra zei

Hoi Angelique,

Ik vond onze blind date ontzettend leuk. Dat blonde koppie op de foto had ik mij hele lichte blauwe ogen voorgesteld. En ik keek in een paar prachtige donkere bruine ogen. Dus niks negatiefs hoor hihi.

Wat is het een leuke kaart geworden en en wat heb je de kaart mooi opgemaakt. En wat betreft het bleke koppie dat klopt toch het is een winterkaart.

Liefs Peet

Nicole zei

Wat een bjoetie weer Angelique!! Fijn dat je zo genoten hebt op de Kreadoe. Je hebt je goed ingehouden, lol. Liefs, Nicole

Margreet zei

Wat een super leuk kaartje.
Ja de kreadoe beurs was dit jaar weer gezelig.
Groetjes Margreet

Samantha zei

Mooie kaart hoor :)
Fijn dat je het naar je zin hebt gehad op de beurs en leuk ook dat je Petra in t eggie hebt ontmoet :)
Xxx Sam

arjette zei

Wat een prachtig kaartje Angélique!!! Wat heb je je stempel weer prachtig gekleurd zeg!!!
Ben benieuwd naar je ijskristal!!!

gr. Arjette

Eileen zei

Angelique this is stunning. Love the image, and so beautifully coloured. Great design, papers and layout too
Eileen x

Wendy Koorevaar zei

Wauw het is een prachtig kaartje! Ik had hem al in het echt gezien en ik vind hem super schattig!

Lieve groetjes,
Wendy

Lenie Hempen zei

Wat een prachtig mooi kaartje Angelique.
Echt schitterend.

Gr Leny Hempen

Riet zei

Wat een schitterende kaart Angelique.

Liefs Riet.

Lonne zei

Hej hej,
Wat blijft Sarah toch heerlijk om in te kleuren!
Je hebt er een prachtige kaart mee gemaakt.
Ik ben sowieso al dol op de herfst, dus deze is er weer nét een voor mij!

Liefs van Lonne.

Marianne Schut zei

Hai Angel, een pracht creatie weer hoor! En je kleurwerk is helemaal goed hoor, niets mis mee! Liefs Marianne