zaterdag 5 januari 2013

Babykaartboekje


Hallo allemaal,allereerst wens ik iedereen een gelukkig, gezond en creatief 2013 toe! Dat we maar veel van elkaars creaties mogen genieten.

Ongetwijfeld zullen jullie dit boekkaartje al diverse malen op blogs tegen zijn gekomen maar het is erg leuk te maken vooral in dit geval voor een geboorte van een kindje. Ik heb gebruik gemaakt van het Magnolia papier uit een oudere collectie alsmede de stempel, ik blijf het erg mooi vinden.


De schulprand die ik gebruik heb is van Spelbinders. De letters komen uit de stans van Tim Holtz.


Helaas kon ik geen mooie foto krijgen van het binnenkant van het boekje. Van de week ga ik even op zoek naar gebreide sokjes en die doe ik hier dan in als klein cadeautje. Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties.

Een lieve scrapgroet van 
AngéliqueInspiratiebron: Camilla

14 opmerkingen:

Margreet zei

Wat een super mooie boekkaart.
Groetjes Margreet

jolanda zei

prachtig kaartje

Angela zei

Schitterend zeg.

Gretha zei

Schitterende creaties heb je weer gemaakt Angelique en zo prachtig van kleur ook.
Lieve groetjes Gretha

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Angelique,geeft niets dat er meer te zien zijn zeker niet als ze zo mooi zijn als deze,wat een plaatje,erg mooi afgewerkt. Ik denk dat ik me er ook eens aan ga wagen,komt er weer een op een blog,hihi,lieve groetjes Miranda

Samantha zei

Jaaaa!!! daar is de boekkaart. Hij is super en in het echt schitterend om te zien. Petje af meid, dat heb je prachtig gedaan!
xxx Sam

Antoinette Voorn zei

Ahh wat een cutie!!! Mooie kleuren combi, zeg!!

Groetjes Antoinette
http://antoinettecreacards.blogspot.nl

Nicole zei

Hij is schitterend geworden, Meid!! Prachtig papier en ingekleurd en details en en en.......Een lust voor het oog. Fijne zondag, Liefs, Nicole

Marlies zei

Wauw wat een schitterende boekkaart! Prachtig gemaakt en ook heel mooi papier heb je gebruikt! Een heel chique geheel! groetjes, Marlies

Wendy Koorevaar zei

Wauw wat een super gaaf kaartboekje!!
Mooie zachte kleuren en zo lief met de Manoliababy! Knap gedaan!!

Liefs,
Wendy

Petra zei

Wauw wat een schitterende boekkaart. Je hebt het prachtig gemaakt en ook heel mooi papier. Een heel mooie kaart in zijn geheel en ook mooi gekleurd. Tygo is maar een bofkont om zo'n mooie kaart te krijgen ik zou er als mama ontzettend blij mee zijn.

Groetjes,
Peet

Marianne Schut zei

Hai Angel, wat een pracht creatie weer! Dit blijft ook wel een erg lief afdrukje hoor! Ik kan het op de foto niet helemaal goed zien maar is het nu ook een schudkaart? Nou ik vind hem in ieder geval helemaal leuk en ik denk de ouders van Tygo ook! Liefs Marianne

arjette zei

Super mooi Angélique!!! Ik heb dit ook een keertje geprobeerd....niet gelukt, vind het reuze knap en het ziet er prachtig uit!!!!

gr. arjette.

Lonne zei

Hej Angel,

Ik moest meteen aan de foto's van Anne Geddes denken toen ik deze zag.
Ja, dit boekje blijft toch wel één van de favorieten.

Liefs van Lonne.