vrijdag 15 maart 2013

Bildmalarna

Lieve lezers,

Het zonnetje schijnt hier een beetje, dus de energie stroomt weer binnen, heerlijk een vrije dag.
Ik moet maar even niet de andere kant opkijken want er ligt hier een hoop was die weg gewerkt moet worden. Jammer.... eerst mijn kaartje. 

 

Ik heb een afdrukje van Bildmalarna gebruikt en het bankje is een oudje van Magnolia. Het is op zich best wel een zoet kaartje geworden maar ik vond het voor een keer wel leuk
De vlinder heb ik bewerkt met Stampendous dit is erg gaaf hoor haha. Je gebruikt eerst de Versa Mark watermark stamp Pad en daarna strooi je Stampendous erover. Vervolgens met de heatgun erover heen en je ziet dat in dit geval de goudkorreltjes samensmelten met de witte korreltjes. Ook wordt de vlinder veel steviger. 

De naaimachine is er dit keer aan te pas gekomen, ik heb dikker garen kunnen bemachtigen dankzij navraag bij mede bloggers. Dank jullie wel. Nu nog proberen recht te stikken haha.
Maar het gaat in ieder geval sneller als met de hand al moet ik eerlijk bekennen dat ik dat toch nog net iets mooier vind.


De binnenkant van de kaart heb ik ook bewerkt, ik vind dit toch erg mooi en maakt de kaart af. Meestal blijf je met papier over zitten dus dit is dan ook weer opgelost.

Ik wens jullie wederom een fijn weekend toe!

Lieve groet, Angélique

11 opmerkingen:

Margreet zei

Wat een super mooi kaartje
Groetjes Margreet

jolanda zei

prachtig kaartje, mooi en vrolijk

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Angelique,wat een lief kaartje,mooi papier,lieve afbeelding die je mooi ingekleurd hebt,het vormt allemaal samen een supermooi geheel,wat wil een mens nog meer(buiten dan dat de strijk zichzelf doet,haha)? lieve groetjes Miranda

Thea zei

Een prachtig kaartje met een lief stempeltje.
Mooie kleuren heb je gebruikt.

Groetjes Thea

Unknown zei

Wat een liefje Angelique, heerlijk deze kleurtjes.

lieve groetjes Suze

Marianne Schut zei

Hee meis, wat een heerlijk zoet kaartje weer! Die mooie zachte kleurtjes is wel echt jouw ding hoor! Gaaf je stikrandjes, ik ben er gek op!!! Dikke knuf! Marianne

Petra zei

Wat een gaaf kaartje meid. Nou het dat stikken gaat helemaal super, wie weet in de toekomst een ander stikwerkje op je blog. ;)

Liefs,
Peet

Angela zei

oohhh... wat een scheetje. Schitterend

XOXO Angela

Riet zei

Wat is dit een schitterende kaart Angelique.


Liefs Riet.

Nicole zei

Soooooo sweet, Angélique! Heeel erg mooi!! Fijn weekend. Liefs, Nicole

Marlies zei

Een hele mooie kaart met mooi papier en een mooi design. Ook een schattige BM stempel en je genaaide randjes zien er prachtig uit. groetjes, Marlies