donderdag 4 april 2013

Tilda Easter

Hallo allemaal,

verleden week heb ik het nieuwe blokje van Maja Design: Vintage Spring Basics binnengekregen van Jolanda en ohhh wat is het toch mooi. Het was niet moeilijk om hier een stempel bij te pakken.
Ik weet niet wat ze in Zweden allemaal aan het bedenken zijn, maar het ene moment loopt Tilda in haar nakie en het andere moment trekt ze de bloembollen uit de grond.... hum maar niet aan de kids laten zien, brengt ze misschien op een idee wat denken  jullie haha.


Om de kaart te maken heb ik eerst cardstock uitgesneden met de Go Kreate mal. Ik zag een tip in de Magnolia Ink staan, dat je voor de achterkant op 2 cm moet rillen, zodat je een dubbele kaart kan maken. Daarna heb ik met het designpapier wederom 2 mallen uit de Go Kreate gehaald. 


Ik heb een stukje gaas dat ik nog in een doos had zitten gebruikt voor achter de classic oval te draperen, wat een woord... :) Het hekje van Marianne Design komt ook weer mooi te pas. De vlinder die op het hekje zit komt vanuit het Maja Design blokje, ik heb haar bewerkt met Glossy Accents alsmede de narcis die Tilda in haar hand heeft. De vlinder links onderin (zoekt en gij zult vinden) is weer bewerkt met Stampendous. Er komt een hele nieuwe serie van Stampendous binnen bij 't Scraphuis. Je kan er zo veel leuke dingen mee doen.

Ik wil nog even iedereen bedanken voor de reacties op mijn voorgaande kaarten!

Tot de volgende keer.

Fijne week, lieve scrapgroet Angélique

9 opmerkingen:

Antoinette Voorn zei

Ahhhh wat een dotje... heel mooi gedaan...!

Gr Antoinette

Riet zei

Wat is dit weer een schitterende kaart.


Liefs Riet.

Margreet zei

Wauw wat een prachtig kaartje
En wat een prachtig papier.
Groetjes Margreet

Petra zei

Hi wijfie,

Wat heb je weer een geweldige mooie kaart gemaakt. Helemaal TOP. En als ik je niet meer spreek heel veel plezier een zaterdag. Ik ga lekker langs bij Jolanda in Rijswijk.

Liefs,
Peet

jolanda zei

prachtig kaartje

Christa zei

wat heb je dat weer prachtig gemaakt zeg ,bjoetie xx christa

Marianne zei

Ziet er prima uit.
Lieve groetjes Marianne

Lenie Hempen zei

Wat een schatje Angelique.
Echt super lief.
Heb een heel fijn weekend.

Gr Leny Hempen

Samantha zei

Heel mooi kaartje meis! Ziet er lief uit en mooi gekleurd ook :)
Nog 1 nachtje slapen ;)
xxx Sam