donderdag 16 mei 2013

Iets heel anders

Hallo dames,

Deze keer iets heel anders... Onlangs kwam ik de Vintage knipvellen van Nellie Snellen tegen. Kwijl, kwijl."Hum ergggg leuk maar wat van soort kaarten kan ik er mee maken en doe ik dat ook? Ik ben nogal van de heb, sorry dames.... (bloos) en er liggen dan ook veel stempeltjes etc in mijn kast waar ik nog niets mee gedaan heb. Zou dit ook gebeuren bij deze knipvellen. Ze zijn wel erg leuk.... nou ik laat het maar even liggen".

Twee dagen later werd er een envelop bezorgd van het Scraphuis..... en .... een knipvel van Nellie Snellen, hoe heeft Jolanda het kunnen raden. Dus ik ben er mee aan de gang gegaan.  Ik heb de Seaside knipvel gebruikt. Het scrappapier is van Pinkpaislee: Indigo-Bleu. Daarnaast heb ik de wolkjes van Joy! Crafts gebruikt.


Ik heb het deze keer heel simpel gehouden. Daar bestaat toch ook een naam voor :)
Een CAS-kaart of zoiets. Toch hoop ik dat jullie deze kaart ook leuk vinden, ik vind het een zomers kaartje geworden.

Arjette heeft ook al een hele mooie kaart gemaakt met deze knipvellen. Zo zie je dat je het ook weer met veel en/of weinig decoraties mooi kan krijgen.

In de webwinkel zijn weer leuke nieuwe artikelen toegevoegd. Hebben jullie al gezien dat Bildmalarna met nieuwe stempels is gekomen?

Lieve scrapgroet, Angélique
10 opmerkingen:

jolanda zei

prachtig kaartje

Antoinette Voorn zei

Wat een beeldschone zomerse kaart!

Gr Antoinette

Riet zei

Woww,Wat is dit een schitterende kaart.

Liefs Riet.

arjette zei

Ik vind het een plaatje Angélique, heel mooi!!!

gr. arjette.

Thea zei

Het is een prachtige kaart Angelique! Ik ben zelf iemand die van afwisselden kaarten hou, plaatjes, inkleuren anders wordt het kaartenwereldje ook maar saai. Voor mij zijn er ook vintageplaatjes onderweg en ben heel nieuwsgierig... en ongebruikte stempeltjes liggen hier ook hoor ;-) Ze komen vanzelf uit het stof.

Fijne dag!
Groetjes Thea

Samantha zei

Inderdaad heel anders, maar wel een mooie kaart!

Xxx Sam

Angela zei

Wouwwww, wat mooi geworden

Marlies zei

Een hele mooie zomers kaart! Wat een mooie afbeelding staat erop. Ik ga meteen even kijken wat ze nog meer hebben. groetjes, Marlies

Nicole zei

Wat een schitterende CAS kaart Angélique. Hier word ik helemaal vrolijk van. Zo mooi van kleur en inderdaad heerlijk zomers!! Liefs, Nicole

Marianne Schut zei

Zeker heel iets anders Angel, ik dacht even dat het een echt foto was, die je gebruikt had! Liefs Marianne