zondag 11 augustus 2013

Fairy Tenderhearted

Lieve allemaal, het is alweer een tijdje terug dat ik iets op het blog gezet heb. Ik heb echt vakantie genomen :). Deze eindigt morgen voor het basisonderwijs en volgende week gaan mijn dochters al weer naar school. De vlag gaat dan symbolisch uit haha. Toch wel weer fijn hoor dat je weer een beetje rust in huis hebt. We hebben een hele fijne vakantie gehad, lekker met zijn allen naar Turkije geweest, na ± 18 jaar weer met het vliegtuig. Wat een luxe is deze vakantie geweest en de Turkse mensen waren erg aardig.

Enfin, in de vakantie was Nienke ook jarig en heb ik voor haar deze kaart gemaakt. Ik zag dit afdrukje voorbij komen op het blog van Tracy en vond haar zo cute.Het papier dat ik gebruikt heb is van Prima Marketing. De stans is er een van Martha Stewart. Deze staat niet in de web-shop maar je kan altijd een verzoekje plaatsen. Ik vind de kaart erg mooi hierdoor worden. Weer eens iets anders, de kaart is echter wel groot zo'n 17cm, je kan ook een kleiner formaat maken maar dat moet ik nog even uitzoeken, zit een systeem in grrrr. Ik ben erg van het makkelijke (he Nicole?!!) De lintjes komen ook uit het assortiment van 't Scraphuis


De digi is er een van Tiddly Inks en erg leuk om in te kleuren met Distress Ink. Ze heet Fairy Tenderhearted. Om de Nestabilitie heb ik een parelketting geplakt die ik in Stampendous heb gedoopt. Dit blijft leuk om mee te werken en ik geloof dat ik binnenkort maar eens ga kijken naar andere varianten.


Binnenkort zijn de Knotsgekke Scrapdagen in Den Bosch. Ik ga Jolanda helpen op de zaterdag. Ik zou het erg leuk vinden om jullie daar te zien!

Tot zover mijn eerste blogberichtje na de vakantie.

Een hele fijne dag!

Liefs Angélique


6 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Angelique,fijn dat jullie zo van de vakantie genoten hebben,dat heeft een mens op z'n tijd nodig.Ik heb genoten van je kaart,wat een mooie!Mooi in die zachte kleurtjes,lieve groetjes Miranda

Petra zei

Hoi hoi,
Wat fijn te lezen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad. Gefeliciteerd nog met je meisje. Wat een geweldige mooi kaart heb je voor haar gemaakt echt een beauty net als zij zelf.

Liefs ,
Peet XXX

Antoinette Voorn zei

Wat een lieve creatie is dit weer en zo een leuke stempel die je hebt gebruikt! En van die vrolijke kleurtjes, ik vind hem helemaal super!

Gr AntoinetteWat een lieve creatie is dit weer en zo een leuke stempel die je hebt gebruikt! En van die vrolijke kleurtjes, ik vind hem helemaal super!

Gr Antoinette

Marianne Schut zei

Hai Angel, Zo te lezen hebben jullie lekker genoten, wow Turkije! gaaf hoor! Nienke nog van harte gefeliciteerd! Dat zal een bijzonder verjaardag zijn geweest zo op vakantie. Je kaartje is weer helemaal leuk Angel, super schattig afdrukje ook. Heel veel plezier op de beurs. Help je Jolanda ook naar Zwolle? Of staat ze daar niet? Liefs Marianne

Nicole zei

Heeee hier ben ik dan eindelijk, gemakke tante......hahahhha!! Fijn dat jullie zo genoten hebben van de vakantie. En wat zal je dochter blij zijn met deze schitterende kaart! Wat een kleurwerk, Angélique, daar ben je toch echt een kei in zeg!! Weer tot in de puntjes verzorgd is je kaart. Gewoon genieten. Liefs, Nicole

Monique zei

Wat een mooie kaart Angelique.

groetjes Monique