zaterdag 7 september 2013

Sarah Kay

Op het blog van Monique Lokhorst kwam ik dit tasje tegen. Ik had ze zelf nog in mijn kast liggen om gebruikt te worden. De vriendin van Lisanne was afgelopen week jarig dus had ik gelijk iets om het cadeau in te verpakken. 

Op de beurs in Den Bosch stond de stand van Unique Hobby Products achter die van Jolanda en toen het even rustig was ben ik daar even een kijkje gaan nemen. Ik vind de artikelen die ze daar verkopen echt heel mooi en af en toe koop ik dan ook eens iets :)


De stempel is Babette cuddling Kitty. Ze stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en er was onlangs een opruiming in onze scrapwinkel dussss....... Ik heb nog een stempeltje gekocht die zien jullie binnenkort hier ook wel verschijnen. Het papier dat ik heb gebruikt, is nog een oudje van Pion.


Ik wens jullie een fijn weekend!

Lieve groet, Angélique
4 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een plááátje Angelique,echt een lieverdje en mooi ingekleurd! Ik ben er helemaal weg van,lieve groetjes Miranda

Margreet zei

Wat een pachtig tasje
Groetjes Margreet

jolanda zei

mooie kaart en leuk gekleurd

Marianne Schut zei

Jee, wat zie ik opeens een hoop nieuws op je blog, jij hebt niet stil gezeten! Wat een schattig tasje, tja Monique is daar inderdaad een voorbeeld in! Jouw uitwerking mag er ook zekers wezen, prachtig die mooie zachte kleurtjes weer, ik hou er zo van! Lekker rustig gehouden. Liefs Marianne