vrijdag 13 december 2013

Een kerstkaartje

Een paar weken geleden belde Nicole mij wakker om even bij te kletsen.... wij zijn hier in het weekend altijd "iets" later op maar dat kan zij natuurlijk niet weten. Oke, degene die haar kennen die weten dan ook dat je gelijk wakker bent :) We hebben heerlijk ruim een uur met elkaar gekletst en ik zat daarna boordevol energie. Bedankt Nicole!!!Zij werkt met H2o's en ik ben daar niet zo'n ster in. Na een paar tips ben ik er toch maar mee begonnen en uiteindelijk ben ik er blij mee. Het kaartje is dit keer niet zo groot maar ik vind het zelf erg schattig geworden, vooral de frisse kleuren. De tekst die je ziet heb ik van het blog van Nicole. Nicole, dit kaartje is voor jou.
Ik hoop dat je er blij mee bent.

Lieve scrapgroet, Angélique

8 opmerkingen:

Karin zei

Wat een prachtig kaartje Angelique. Ik vind de mal om het afdrukje heen ook erg gaaf.
Fijn weekend, gr. Karin

Christa zei

ik vind je kaart super leuk zeg, mooi gekleurd hoor xx christa

Marlies zei

Een hele mooie kaart! mooie mallen heb je ook gebruikt en Tilda is een schatje! groetjes, Marlies

Marianne Schut zei

Hai Angel, echt een super schattig kaartje! De tekst vind ik ook geweldig!! Laat die sneeuwstorm maar komen hoor, hihi! Je kleurwerk is weer supers. Ook dit gaat je dus gewoon goed af...(ben niet jaloers hoor....) Dikke knuf Marianne

Petra zei

Hoi wijfie,

Ik moest wel lachen om je verhaal en wat heerlijk dat je bruiste van de energie. War heb je een mooie kaart gemaakt en ontzettend mooi gekleurd. Een echte beauty.
Liefs,
Peetxx

Antoinette Voorn zei

Wat een topper van een kaart. Super hoe je die gemaakt hebt!

Lonne zei

ook dit is alweer zo'n beauty!
en wat een lieve tekst.
ik hoop toch zo dat we straks weer vlokjes zien vallen.
de eerste hebben we al gehad, maar die waren helaas ook snel weer weg.

Liefs van Lonne.

Nicole zei

Blij? Ik ben helemaal in m'n nopjes, wat een creatie heb je hier voor mij gemaakt! Wauw, echt super! En dat je niet zo vroeg op bent als ik in het weekend, dat vergeet ik niet meer hoor haha LOL! Ben blij dat ik je heb kunnen helpen.
Liefs Nicole