dinsdag 17 juni 2014

LOTV

Lieve allemaal, de laatste paar weekjes ben ik echt weer aan het kleuren toegekomen. Heerlijk! Met mijn schouder gaat het nu goed d.w.z. bijna pijnvrij. Ik heb er een injectie ingekregen en nadat deze zeer langzaam begon te werken, lees weken, kan ik eindelijk zeggen dat het z'n werk doet. Ik geniet dus van elke dag pijnvrij. Geen idee wanneer het uitgewerkt is maar ik hoop onderhand dat ik misschien het ergste heb gehad.

De een na de andere afbeelding kon ik kleuren. Probleem blijf je houden dat je er kaartjes omheen moet maken. Bij LOTV heb ik onlangs een paar papierblokken gekocht. Die heb k hiervoor gebruikt naar aanleiding van een sketch. Ik heb de kaart simpel gehouden. Ik moet erg wennen om met dit papier iets te maken. 


Het stempeltje heb ik bewerkt met Stickles en Glossy Accents. Hieronder zien jullie de kaart in zijn geheel. Ik vind het dan wel weer leuk om een de binnenkant ook te bekleden met papier.


Ik heb met veel plezier jullie reacties om mijn voorgaande kaart gelezen. Dank je voor het achterlaten van een reactie.

Fijne week weer toegewenst, Angélique

3 opmerkingen:

Antoinette Voorn zei

Heerlijk voor je joh dat het nu helpt! Je kaart is prachtig!

Anita Meijer zei

Wat een prachtige kaart Angélique, supermooi.
Groetjes van Anita

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Angelique, wat fijn dat je het idee hebt dat de injectie aan is geslagen. Pijn "vreet" energie weet ik helaas uit ervaring...Ik hoop uiteraard dat je er van verlost blijft. Je kaart is een schatje, mooi ingekleurd in die zachte tintjes en je hebt zowel de binnen- als de buitenkant van de kaart mooi aangekleed. Een klein cadeautje als je zoiets mag ontvangen...lieve groetjes Miranda