zaterdag 2 augustus 2014

Lily of the Valley

Hallo allemaal,

Vandaag weer tijd om een kaart te plaatsen. Nienke heeft voor haar verjaardag (14) een hele mooie camera gekregen en die mocht "ik" gebruiken, jawel hoor :) Dus snel een paar foto's maken voordat ze zich bedenkt. Lichtval is niet helemaal goed, maar daar kom ik nog wel achter hoe ik dat moet bijstellen :)


Zoals jullie weten ben ik in mei in Leeds geweest en ook naar de winkel van Lili of the Valley.
Deze stempel komt daarvan daan. Ik heb de inspiratie van het inkleuren natuurlijk bij Gretha vandaan. Het papier is van Pion en ik heb de kaart vrij rustig gehouden zodat de stempel tot zijn recht komt. Het zijn net schilderijtjes kreeg ik de opmerking van vrienden. En dat zijn ze ook.
Er zullen meerdere afdrukjes van Lily voorbij komen op mijn blog. Ze zijn zo lief....
En nu al weer de nieuwe kerstlancering, ik kijk nog maar even de andere kant op :)

Een lieve scrapgroet van mij.

Angélique


4 opmerkingen:

Marianne Schut zei

Wat leuk weer een kaartje van je te zien Angel! En wat voor een! Een heerlijke knuffelkaart! Super kleurwerk weer, echt een plaatje! Een gezellig weekend gewenst en nog de felicitaties voor Nienke!
Dikke kus, Marianne

Antoinette Voorn zei

Wat een leuk kaartje is het! Prachtige kleurtjes en uitstraling! Ook de stempel vind ik erg leuk.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Nog van harte gefeliciteerd met je dochter Angélique. Het wordt dus al een echt dametje ;) Lief dat je haar fototoestel even mocht gebruiken om deze mooie,leuke en lieve kaart met ons te delen. Het is een schatje.
Lieve groetjes Miranda

Nicole zei

Schitterend Angélique.....zoals altijd!! Wat kun jij mooi inkleuren zeg. Nog van harte met je dochter en wat ontzettend dat je haar fototoestel mocht lenen hihihih!!
Fijne zondag. Liefs, Nicole