woensdag 10 augustus 2011

Happy Fishing

Hallo allemaal, we zijn net terug van een vakantie in Frankrijk. Een heerlijke tijd met goed weer. Jammer dat het bij thuiskomst de zomer hier ver te zoeken is. Beetje bijhouden van mijn opgelopen kleurtje is er niet bij.
Maar we zijn weer veilig thuisgekomen en dat is het belangrijkste. We hebben toch wel heftige ongelukken gezien hoor op de Route Soleil. Daar werden we wel stil van van.
We hadden gelijk een verjaardag van onze neef Remi. De ingekleurde stempel met de Promarkers had ik voor mijn vakantie al gemaakt, dus ik moest alleen nog even leuk papiertje te kopen. Het stempelafdrukje was eigenlijk een proefje om in te kleuren, maar ik vond het eindresultaat toch wel mooi geworden.

Lieve groet, Angelique

ps gaan er nog mensen naar de Knotsgekke Kaartendagen?


4 opmerkingen:

Gretha zei

Wat een superleuk en grappige kaart is dit. Leuke kleuren ook.
En uhhh, ik ben 3 dagen op de kgkdagen.
Groetjes Gretha

Marianne Schut zei

Welkom terug weer Angel, gezellig dat je er weer bent, kan ik weer langskomen op je blog en genieten van al het moois dat je ons weer laat zien. Wauw...prachtig kleurwerk hoor! Liefs Marianne

Wendy Koorevaar zei

He Angelique!

Dat is lang geleden he... Ivm mijn zwangerschap ben ik een hele tijd niet in blogland geweest. En ik zie dat ik veel van je mooie creaties gemist heb. En wat kleur je toch mooi in, dit kaartje is ook weer een beauty geworden.

Liefs,
Wendy

Scrap@Home by Miranda Bouhof zei

hoi
gave stempel!
en fijne vakantie gehad?
groetjes miranda