zaterdag 13 augustus 2011

Raindrops

Wat een weer is het toch. Ik vind het erg jammer voor de kinderen die nu vakantie hebben. Nog een weekje dan begint hier de basisschool weer. Zal je zien dat het dan lekker weer wordt. Vaak hebben we dit wel gezien... Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de challenge op http://scrapcardschallengeblog.blogspot.com/. Wederom ingekleurd met Promarkers.

Ik ben afgelopen week nog naar de beurs in de Brabanthallen geweest met Nienke. Heerlijk een dagje met de trein en perfect geregeld in Den Bosch waar de bus op je staat te wachten. Ik kon lekker struinen langs de kraampjes en Nienke had haar dag met workshopjes. Zij is ook echt een knutselkind. Heerlijk.
Het was er warm en druk...... Ik kwam Gretha ook nog tegen. Helaas gaf ze geen workshop met haar Distress Ink anders was ik zeker aangeschoven. Er was geen plaats in de hal meer over.

Enne binnenkort wordt onze familie weer groter!! Nee, niet wat jullie misschien zullen denken pftt maar we hebben een Ragdoll kitten aangeschaft. Dus Lizzy krijgt er een vriendje bij. Ben zo benieuwd. Eind augustus kunnen we hem ophalen. Alsdan zal ik een foto plaatsen.

Fijn weekend allemaal!
Groetjes Angélique

5 opmerkingen:

Marianne Schut zei

Hai Angel, heerlijk dat jullie zo lekker genoten hebben op de beurs! Heb je nog mooie spulletjes gezien en uiteraard gekocht! hihi! Dit kaartje is weer helemaal geweldig hoor! Super kleurwerk en prachtige kleurencombinatie! En wat een ontzettend leuk afdrukje. Geniet nog van je weekend! Liefs Marianne

Wendy Koorevaar zei

Wat een super mooi kaartje! Leuk dat je het zo naar je zin hebt gehad op de beurs, dan vliegt de tijd he...

Liefs,
Wendy

Christina zei

Dat is een schitterende kaart Angelique! Heel mooi!
Groeten Kristel

Unknown zei

Wat een prachtige kaart heb je gemaakt Angelique, mooie kleuren en papier heb je gebruikt.
Ik ben bnieuwd naar jullie nieuwe aan winst leuk hoor een vriendje erbij voor Lizzy.
bedankt voor het meedoen aan onze challenge bij SCCB.

Lieve groetjes Suze

Lonne zei

Hej hej,
Wat is ie prachtig ingekleurd.
Je laat zien dat je het écht onder de knie hebt.
Op deze manier is het helemaal niet erg om onder een paraplu telopen.

Hartelijke groet van Lonne.