vrijdag 27 juli 2012

Lid van het DT geworden bij The Paper Shelter

Lieve allemaal, er stond onlangs een oproep op het blog van The Paper Shelter voor nieuwe leden voor het Designers Team. Ik heb daar eens een stempel gekocht en ik dacht laat ik een kansje wagen. Nou van de 154 inzendingen ben ik er onder andere uitgekozen en als enige uit Nederland. Daar ben ik toch wel trots op! Dus dit houdt het voor jullie in dat je veel digi's van hen voorbij zal zien komen :). Tja, en dan breekt voor ons de vakantie hier aan dat betekent dat ik even een blogpauze inlas. Tot snel allemaal en bedankt voor jullie lieve reacties op mijn kaarten.

Lieve groet, Angélique7 opmerkingen:

rian zei

hey angelique,

wauwwwww wat een eer daar mag je inderdaad wel trots op zijn.
kom snel weer eens kijken op je blog.

groetjes rian

arjette zei

Oohhh wat super leuk zeg!!! Zeker gaaf dat je uit ál die uitzendingen gekozen bent, groot compliment!!! Succes hoor en fijne vakantie!!!

gr. arjette.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi angelique,gefeliciteerd met je dt.Ben meteen op hun site gaan kijken en wat een leuke digi's!Ik kan haast niet wachten tot je er dingen mee gaat laten zien,hihi,zet 'm op!groetjes Miranda

Patty Sue 2 zei

Hi Angelique!
I Patty Sue....also a new member on The Paper Shelter! I look forward to getting to know you! Your work is lovely and I am now a new follower! hugs!

Lenie Hempen zei

Gefeliciteerd Angelique daar mag Je zeker trots op zijn.
Een hele fijne vakantie gewenst,geniet er van.

Gr Leny Hempen

Samantha zei

Hey meid!
Ik had al een bericht achtergelaten maar kenneljk is t mis gegaan???
Bij deze: je mag trots zijn op jezelf dat je gekozen bent ;) ik ben in elk geval wel trots op je en van HARTE GEFELICITEERD!
Xxx Sam

Nicole zei

Gefeliciteerd, Angelique!! Helemaal super gaaf voor jou. Heel veel plezier en ook een hele fijne vakantie. Liefs, Nicole