woensdag 8 augustus 2012

New Challenge The Paper Shelter

Hallo allemaal,

ik heb besloten dat werken met de kleur geel en rood niet voor mij bestemd is :) Deze kaart heeft me gewoon bloed zweet en tranen gekost, maar ik moest en zou de kaart afkrijgen en dat is natuurlijk nooit geen goede insteek. Op de een of andere manier kan ik er geen gevoel inleggen qua aankleding. Hoop niet dat ik wartaal uitspreek, misschien tijd voor een goed gesprek hihi.

De kaart heb ik gemaakt voor het blog van The Paper Shelter. ze hebben deze week een nieuwe challenge. Het onderwerp is "Circles", kijk maar eens op het blog welke kaarten het B-team heeft gemaakt en doe vooral mee!


Het papier is nog een "oudje" van Pion, Mothers day. de digi heb ik met Distress Markers ingekleurd, ook dit heeft weer eventjes de tijd nodig om aan te wennen. de materialen komen natuurlijk van 't Scraphuis, ook de vlinders aan de zijkant van de kaart, die zijn van Tim Holz.Nou dames, ik ben benieuwd wat jullie van mijn eerste kaartje vinden voor The Paper Shelter.

Nieuwe volgers bedankt dat jullie mijn blog de moeite waard vinden om te volgen. Ik ben altijd reuze benieuwd naar jullie reacties.

Lieve scrapgroet, Angelique5 opmerkingen:

Riet zei

Wat is dit een schitterende kaart.

Liefs Riet.

Eileen zei

Great card Angelique. Love your colouring design and layout. Smiling here as your cat looks so much like mine (mines a Birman)
Eileen x

Lenie Hempen zei

Ik vind het echt een super lief kaartje Angelique.
Echt geweldig.
Er is zeker niks mis mee hoor?

Gr Leny Hempen

Cards By MI zei

Love your stunning card Angelique. Fabby colours and a wonderful design.
Love n hugs
Marie

Lonne zei

Je zegt dan wel dat het je kleuren niet zijn.
Maar om eerlijk te zijn vind ik 'm best wel heel mooi.
Leuk ook met die vlinders van Tim Holtz.

Liefs van Lonne.