maandag 27 augustus 2012

De beurs (is leeg)

Hallo dames,

Twee heerlijke dagen gehad op de beurs van Den Bosch. Allereerst op vrijdag met mijn zus Jacqueline de kraampjes afgestruind en natuurlijk heeeeeel veeeeel gekocht, schaam schaam schaam. Het was voor ons gelukkig niet zo druk, zodat we rustig konden kijken. Dit is mijn buit na een dagje Den Bosch. 


Marianne, dit is voor onze kerstworkshop !!!


En op zaterdag was dan eindelijk mijn eerste beursdag. Om 8 uur al in de auto naar Den Bosch. Gelukkig scheen het zonnetje, dat scheelde. Ik heb die dag een aantal blogvriendinnen gezien, Alina was er ook een van. Dat was erg leuk om haar plotseling voor mijn neus te zien. En niet onbelanlrijk, ik heb Nicole voor het eerst onmoet. We hebben het erg gezellig gehad. Arjette kon er dit keer niet bij zijn, voor haar was het te ver weg, we hebben je wel gemist hoor!!!


Tja, nu voel ik de bui alweer hangen, had ik mijn fototoestel meegenomen, vergeet ik ik een foto te maken van ons allemaal.... Jolanda was veel te druk dus die heeft er ook niet aan gedacht.
Jolanda, bedankt dat ik een keer mocht meedraaien op de beurs.
Zo, zijn jullie weer op de hoogte. Ik ga nu even lekker uitrusten en volgende week proberen iets te maken van mijn nieuwe aanwinsten. Dus het tasje is nu weer vol dames!

Lieve groet, Angélique

7 opmerkingen:

Christina zei

Ziet er goed uit Angelique!
Groeten

Nicole zei

Zooooooo, jij hebt echt even goed ingeslagen. Wel super gezellig. Jij kunt weer aan de slag. Ik vond het ook erg gezellig om jou te ontmoeten. helemaal super was het!! Liefs, Nicole

arjette zei

Zo zeg, jij hebt goed je best gedaan, LOL wat leuk!!! Heel veel plezier met je nieuwe spulletjes, we zien al het moois wel weer verschijnen!!!
Wat lief dat je me gemist hebt... ik vond het ook heel jammer maar het is écht een heel eind weg.... We zien elkaar snel, leuk!!!!

gr. arjette.

Samantha zei

Leuke spulletjes
Xx Sam

Lenie Hempen zei

Wat een leuke spulletjes Angelique.
Heel veel plezier er mee.
Maak er wat moois van.

Gr Leny Hempen

Marianne Schut zei

Wauwie Angel, jij bent echt helemaal los gegaan, heerlijk toch!
Wat een pracht spulletjes heb je gekocht, weet zeker dat je daar weer super mooie creaties mee gaat maken. Uiteraard ben ik wel heel nieuwsgierig naar het DC pakketje!
Gaaf hoor!
Dikke knuf! Marianne

Lonne zei

Zo! Je hebt je sporen wel even achter gelaten, zeg!
Wat een lekker luxe gevoel hè.
Ik had zo'n zelfde uitspatting bij Magnolia in Boras en alle Panduro winkels.
Ik kan er weer even tegenaan.

Lieve groetjes van Lonne.