vrijdag 15 november 2013

CAS-kaartje

Vandaag wil ik jullie dit kaartje laten zien dat ik alvast voor kerst heb gemaakt. Er zitten geen toeters en bellen op. De stempel komt uit de serie van Tiddly Inks. Het zijn twee digis die ik in Word bij elkaar heb gevoegd. Dat is altijd even priegelen maar het is weer gelukt.


Ik moet eerlijk bekennen dat de kaart in echt echt mooier is om te zien. Je ziet dan de sneeuwvlokjes wat ronder, het boekje heb ik bewerkt met Crackle Accents. Daarnaast de raampjes voorzien van een Glossy Accents. De ondergrond en de rook uit de schoorsteen is gedaan met Snow Glitter.

Het origineel heb ik gezien op het blog van Melissa zij heeft de digi ingekleurd met Copics.
Ik was zo weg van deze uitvoering. Ik ben benieuwd naar jullie reacties.
Zoals Samantha al zei: iets heel anders dan dat je normaal laat zien.


Dit was wel een uitdaging voor mij maar zeker voor herhaling vatbaar!

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend toe.

Lieve groet, Angélique met een poot van Noa die hier over mijn toetsenbord aan het banjeren is.


5 opmerkingen:

Marianne Schut zei

Hai Angel, leuk hoor! Knap om zo twee stempels bij elkaar te voegen en zo mooi een geheel van te maken. Je kleurwerk is weer helemaal top, tja en van dat strakke...ik hou er wel van hoor, hihi! Fijn weekend! Ik mail je snel even. Liefs Marianne

Antoinette Voorn zei

Woww wat een gaaf idee en je kaart is een beauty!

Wendy Koorevaar zei

Dit is inderdaad een andere stijl dan ik van je gewend ben maar ik vind het een hele mooie kaart geworden. Door je prachtige kleurwerk en leuke afdrukje heeft de kaart ook niet veel meer nodig. Knap gedaan!!

Lieve groetjes,
Wendy

Nicole zei

Misschien wel iets heel anders, maar ook heeeeeeeeeeeeeeeeel mooi!! Ook weer supers ingekleurd. De kaart heeft zeker niet veel meer nodig. Prachtig. Fijne zondag. Liefs, Nicole

anncreatief zei

Prachtige kaart heb je gemaakt
Liefs Anneke