zondag 24 november 2013

LOTV winterskaartje

Ook ik ben al weer begonnen met kerstkaarten te maken. Elk jaar kom ik mezelf weer tegen dat ik te weinig heb. Dus dit keer maar iets eerder begonnen.


Ik heb dit keer de nestabilities card creator gebruikt om de layout te maken. Ook het frame waar de tekst opstaat zit hierbij in. Het afdrukje is van LOTV al een oudje maar ik vond de roodborstjes ook zo cute. Diverse details aangebracht met Stickles en natuurlijk met Glossy Accents. De sneeuwsterren komen van Unique Hobby. De letters heb ik uit de alfabet mal van Tim Holtz. Vraag eventueel bij Hanneke of ze de mallen kan bestellen als je interesse hebt, op dit moment staan ze nog niet in de website.


Hier een foto van de zijkant van de kaart. Het design papier is van Maja. Op de kaart heb ik Glitter Snow aangebracht. Ik vind het een rustig winters kaartje geworden. Ik hoop zelf dat we veel sneeuw krijgen aankomende tijd met heel veel zon! Dat is genieten (en dat het dan maar in de avond mag vallen zodat er weinig hinder ondervonden kan worden).


Ik wens jullie een fijn weekend toe! Tot de volgende keer.

Lieve scrapgroet, Angélique


7 opmerkingen:

Antoinette Voorn zei

Wowwww wat een dotje van een kerstkaart!

Nicole zei

Jaaaaa, heeel veel sneeuw!! Geweldig vind ik dat! Net als je kaart. Weer een bjoetie van de bovenste plank, Angélique!! Wat ben jij toch een kei in inkleuren! Fijne zondag. Liefs, Nicole

Karin zei

Wauw, prachtig Angelique! Mooi ingekleurd en de rand vind ik ook super.
gr. Karin

Marianne Schut zei

OOOOOOO, hier kan ik zo blij van worden! Ik wil je helemaal niet onder druk zetten hoor maar het zou toch wel heel geweldig zijn als ik dit kaartje in de bus ga krijgen!!!! Ik ben er helemaal verliefd op!! Maak ik voor jou een hartje,zeg maar in welke kleur. hihi! Enne...dat haken valt best mee hoor, op mijn blog staat bij de post over de gehaakte potjes een link naar het patroon, heb je echt zo door! Ik kan verder ook niet haken hoor.
Maar goed, nog even over je kaartje, zonder gekheid, hij is echt geweldig! Wat een plaatje van een stempel en zo gaaf ingekleurd!! Daar mag je trots op wezen! Liefs Marianne

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw, wat een mooie kaart,zó lief ingekleurd en leuk al die sneeuw. Dit is móói Angelique...lieve groetjes Miranda

JOKE zei

Wat een schitterende kerstkaart is dit!!!! Zo heel anders dan andere kaarten. Komt denk ik door de kleur die je gebruikt hebt. En een schattig stempeltje natuurlijk!!!
Liefs Joke

Lonne zei

hej Angel,
Dit is wel één van je mooiste kaartjes ooit!
Bij mij is het er door omstandigheden dit jaar helaas niet van gekomen om zelf kerstkaarten te maken.
Maar ik sluit me helemaal aan bij mijn zusje.
Hier word je nou écht blij van!

liefs van Lonne.