donderdag 17 april 2014

2e Paaskaart

Hallo lezers,

De Weestamps zijn altijd leuk om in te kleuren. Als ik ze voorbij zie komen hebben ze een hoop HEB-gehalte. Ook deze keer weer. Perfect voor de paasdagen toch of voor een vrolijke lentekaart. Het lammetje had ik ahteraf wel even iets meer haar mogen geven op zijn koppie maar ja de kaart is nu al weg. Moet nog groeien zullen we maar zeggen :)


Vlinders horen vaak op mijn kaarten. Het nieuwe papier van Pion heeft ook weer een aantal vlinders erbij zitten. Deze knip ik dan uit en doop ze in de Utee of bewerk ze met Glossy Accents. Ze worden dan gelijk heel stevig. Het blauwe lintje is een creatieve aktie van mij haha. Ik heb het witte lint gedoopt in distress ink met water en daarna met de fohn drooggemaakt. Zo kan je eigenlijk een bijpassende kleur lint maken voor je kaart. Laat even weten of je de foto niet te donker vindt. Altijd moeilijk fotos maken :)

Lieve groet en fijne Paasdagen!

Angélique
4 opmerkingen:

Christina zei

Een schitterende kaart Angelique!
Groeten Kristel

jolanda zei

super mooie kaart

Nicole zei

Ook deze is weer supermooi ingekleurd maar waar is het Designpapier gebleven........je kaart is zo bommetjes vol dat ik er helemaal niets meer van zie.....LOL!!!! Mar wat een bjoetie weer meis!! Tis weer genieten!
Liefs, Nicole

Petra zei

Hey meid,
Wat is dit ook weer een schatje. Zeker een hoog cute gehalte deze stempel, wat een schatje. Prachtig gekleurd.
Liefs Peet xxx