woensdag 23 maart 2011

Oerend hard!

Hallo allemaal, afgelopen zondag was mijn man jarig en ik kon het natuurlijk niet maken om geen eigen kaartje te hebben. Zin had ik wel maar de tijd was even ver te zoeken. Zaterdag met mijn zus Jacqueline naar de beurs in de Brabanthallen. Heerlijk weer was het, we gingen met de trein en bij het station werden we opgehaald door een transfer. Echt helemaal top en lekker ontspannend, alhoewel... 5 minuten wachten op de bus en daarna met z'n allen dringen, wie kent het niet. Maar ja, we komen er wel hihi.
Het was echt een leuke dag. Ik heb Jolanda weer ontmoet; ik dacht dat ze bij het verkeerde kraampje stond maar niets was minder waar. Zij had me de laatste keer bij de Rijnhal zo leuk geholpen. En weer!!! We kregen een lekker bakkie Brabantse koffie, nou ja eigenlijk gewoon DE maar he, ze hadden het ook niet hoeven doen LOL, bedankt hoor Jolanda. Ik heb weer veel te veel gekocht, schaam schaam maar oh zo leuk. Ik wou heel graag een workshop bij Gretha Bakker volgen en eindelijk aan het einde van de dag was er een plekje. Van Jacqueline kreeg ik als cadeautje het boekje dat Gretha onlangs op de markt heeft gebracht, echt heel mooi en leuk om te hebben. Moe maar voldaan zat ik om een uur of 8 op de bank heerlijk na te genieten.

Ik ben benieuwd wat jullie van de kaart vinden. Ik vind de stempel zo leuk, heerlijk dat witte hemt. Ik heb de stempel ingekleurd met Distress Ink. Bedankt weer voor het langskomen op mijn blog.
Lieve groet, Angélique
5 opmerkingen:

Marianne Schut zei

Wauw geweldig gemaakt Angelique! Schitterend ingekleurd echt mijn complimenten hoor! En je hoekjes op je kaart ook helemaal leuk en je swirl!! Super kaartje en ik denk dat Bob helemaal trots is op je! Liefs Marianne

Unknown zei

Prachtige stoere kaart Angelique heel mooi in gekleurd, daar zal je man vast heel blij mee zijn.
Nog van harte met hem.

Lieve groetjes Suze

Lonne zei

Wow, wat een gave kaart is dit geworden!
Dat witte hemd doet het 'm net.
Je kleurt echt prachtig in met de distress,

Lieve groet van lonne.

Alina zei

oh, wat een super mooie kaart, Angelique, heel leuk afgewerkt! veel plezier met je nieuwe spullen!
groetjes, Alina

Alina zei

vergeten te zeggen: prachtig ingekleurd!!!
groetjes, Alina