zondag 29 mei 2011

Beatrix Potter

Ik ben flink bezig en heb de smaak weer helemaal te pakken. Ik heb altijd van Beatrix Potter plaatjes genoten en deed er vroeger veel mee (3D kaarten). Toen ik laatst bij onze scrapbookwinkel was waren de stempels in de aanbieding. Het verbaast me echter dat ik haast niemand zie in blogland die met deze stempels werkt. Ik heb de stempel ingekleurd op het Papicolor papier en ik vind het echt fijn werken. Voor het eerst heb ik mijn naald en draad opgepakt. Wat een werk gaat daar in zitten zeg. Ik ben er wel achter gekomen dat ik dit niet bij iedere kaart ga doen LOL. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.Papier: Maja Design; stempel en text van Beatrix Potter; ingekleurd met Derwents.

4 opmerkingen:

Gretha zei

Hallo Angelique,
Inderdaad je ziet geen Beatrix Potter stempels voorbij komen in blogland, maar die van jou vind ik bijzonder mooi.
Ik werk altijd met papier van Hoca om stempels in te kleuren met derwent. Dit werkt fantastisch, ik wil je wel een proefexemplaar toesturen, geen probleem. Ik hoor het wel.
Groetjes Gretha

Marianne Schut zei

Hai Angel, Wat een plaatje weer! Deze muis is inderdaad wel super lief!! Nou wie weet nu jij deze prachtige kaart hebt gemaakt komt er wel een run op deze stempels, hihi! Je stikwerk is ook geweldig hoor, ik hou er van!! Liefs Marianne

Alina zei

ik ken deze stempels niet, maar ze zijn zeker heel erg leuk en je kaartje is heel erg mooi geworden!
groetjes, Alina

Jolanda de Ronde zei

Hey Angelique,

Wat een prachtig kaartje..... enuh die stempel is echt een schatje.

Groetjes,Jolanda