dinsdag 17 mei 2011

Good Luck

Enige tijd geleden had ik vernomen dat er nieuw papier op de markt is gebracht voor het inkleuren met Derwentpotloden. Degene die mij kent weet dat ik al vele keren mijn ongenoegen heb geuit omtrent het juiste papier. Van Alina kreeg ik kaartjes toegezonden die zij gebruikte en dit werkte al veel beter. Op de beurs in Zwolle zag ik het papier liggen van Papicolor maar ik durfde het niet aan. Eerst maar eens ervaringen lezen hierover. Nou eindelijk las ik op de site van Wybrich dat zij met dit papier werkte. Nadat ik met haar had gemaild heb ik het papier besteld en het lag de volgende dag al in de bus. En..... ja het werkt, je moet wel de achterzijde gebruiken van het papier maar helemaal top. Ik blij!!!!! Bedankt Wybrich.

Onderstaande kaart had ik al ingekleurd met het nog "oude" papier.

Papier: Pattern paper; Bloemen, charm en lint komen uit de winkel van Cute Stamps and Cards; ingekleurd met Derwent potloden.


Lieve groet, Angélique

4 opmerkingen:

Sandra zei

je kaartje is super echt toppie

Unknown zei

Prachtig kaartje Angelique mooie kleuren en een heel lief stempeltje.

Lieve groetjes Suze

Jolanda de Ronde zei

Je heb er niet verkeerd aangedaan hoor.... met dat papier.
Ik heb het ook mogen testen van Diny en ik vindt het ook geweldig papier. Het werkt echt heel fijn(mijn mening dan)
Ooooh je kaartje is weer super.... wat een leuke stempel heb je gebruikt joh.
Echt heel gaaf!!

Groetjes,Jolanda

Marianne Schut zei

Hai Angel! Wauw wat een toppertje weer! En wat is tie lief dit afdrukje, echt geweldig! Fijn dat je nu het juiste papier hebt gevonden! Je kleurwerk ziet er altijd al super uit dus ben heel benieuwd naar je kleurwerk met het nieuwe papier! Liefs Marianne