zondag 15 mei 2011

Mummu's bike

Hallo allemaal, eindelijk heb ik weer eens een kaart gemaakt. Het ontbrak me aan energie maar er kwam ook niets uit mijn handen. In denk dat ik te enthousiast ben geweest met stempels kopen van Lily of the Valley (LOL). Ook het mooie weer speelde natuurlijk een rol. Maar ik ben weer terug in blogland.

Mijn schoonmoeder is vandaag jarig en ik heb voor haar dit kaartje gemaakt. Zoals jullie weten ben ik ook dol op Mo Manning. Heerlijk die oude besjes inkleuren hihi. Ik heb wederom met Distress Ink gewerkt.
Het papier is van Maja Design. Het patroontje kwam ik tegen in de Cards Only.

Van de week ben ik eindelijk naar de winkel geweest in Doorn (P&P). Wat een mooie winkel is dat zeg. Je voelt je als een kind in een snoepwinkel. Een overdaad aan papier. Heerlijk lekker alle schappen bekijken.
Hebben hebben hebben, maarrrrr ik heb me ingehouden. Wel een paar papierbloks gekocht. Ongetwijfeld ga ik er nog een keer naar toe.

Een fijne zondag!
Lieve groet, Angélique2 opmerkingen:

Wybrich zei

super leuke kaarten heb je op je blog, was nogal een poosje bezig om alles hier te bekijken!
compliment!!
o,ja mooi zijn die stempels van Lily of the Valley toch?

Marianne Schut zei

Hai Angel, wat leuk om weer een nieuwe kaart van je te zien op je blog! Heb je wel gemist hoor! Maar allemaal heel herkenbaar hoor! Je kaartje ziet er weer geweldig uit, mooi papier he! Je kleurwerk ziet er weel helemaal top uit! Prachtig zoals jij die schaduwen weet aan te brengen, mijn complimenten hoor! Liefs Marianne